6 dana, tisuće događanja u svijetu, pridružite se!

#ErasmusDays 2024.

14. - 19. listopada 2024. održat će se ovogodišnji Dani Erasmusa. Organizirajte svoja događanja na vrijeme i proslavimo zajedno uspjeh Erasmusa!


Ove jeseni će se 8. godinu zaredom održati #ErasmusDays- prigodna godišnja manifestacija kojom se u cijelom svijetu istovremeno obilježava uspjeh programa Erasmus+! Tih će se dana, od 14. do 19. listopada 2024. održati raznovrsna događanja diljem Hrvatske. Događanja organiziraju korisnici Erasmusa: ustanove i organizacije koje provode ili su provele projekte. Na njima predstavljaju svoje Erasmus+ projekte i rezultate, stečena znanja i iskustva. Sva događanja se upisuju na međunarodnu kartu.

Vrste prihvatljivih događanja

Raznovrsna događanja su dobrodošla. Budite kreativni!
Primjerice to mogu biti izložbe, predavanja, prezentacije, projektni sastanci, druženja s građanima, kvizovi, okrugli stolovi, radionice, podcast, gostovanje u medijima, prigodne utrke, predstave, koncerti i slično. Možete ih organizirati samostalno ili zajedno s projektnim partnerima.

Registracija događanja je otvorena! Pozivamo erasmusovce da osmisle aktivnosti i upišu ih na međunarodnu kartu događanja!

Rok za registraciju događanja je 14. listopada 2024.

Preuzmite vizuale koje možete koristiti u promociji svojih aktivnosti.

Za pomoć i podršku javite nam se na pr@ampeu.hr.