Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Prijavite se na online seminar o mogućnostima za osobe koje rade s mladima

Predano radite s mladima u svojoj lokalnoj zajednici? Važan vam je rad s mladima i želite da bude što bolji, a ujedno ste svjesni da se društvo, kao i potrebe i interesi mladih neprestano mijenjaju i da se rad s mladima, ako želi ići ukorak s tim promjenama, mora stalno razvijati? Uz sve navedeno, želite se okušati u projektima aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima ili već imate projektnu ideju te želite saznati koje su mogućnosti njezina financiranja?

Pridružite se našem webinaru i saznajte koje vam se sve mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima nude kako biste unaprijedili svoj svakodnevni rad s mladima i saznali kako uspješno napisati i prijaviti projekt. Odjel za Erasmus+ u području mladih Agencije za mobilnost i programe EU organizira webinar tijekom kojeg ćemo vam približiti svu lepezu mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima putem primjera uspješne prakse te pružiti potporu i savjete za pripremu i prijavu kvalitetnog projektnog prijedloga na sljedećim prijavnim rokovima.

Webinar će biti vezan isključivo uz aktivnost Mobilnosti osoba koje rade s mladima, u okviru programa Erasmus+, Ključne aktivnosti 1 u području mladih. Namijenjen je svim organizacijama i osobama koje rade s mladima, a koje žele istražiti mogućnosti ove aktivnosti i naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Webinar će se održati online putem ZOOM platforme 17. siječnja 2022. godine s početkom u 10.00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je 4 sata.

Kako se prijaviti?

Vaše sudjelovanje možete prijaviti putem prijavnog obrasca. Prijava će biti otvorena do 14. siječnja 2022. godine. Sudjelovanje na radionicama je besplatno te broj osoba iz pojedine organizacije nije ograničen. Pripremili smo okviran raspored webinara, a sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja i poveznicom na ZOOM platformu primiti i detaljan raspored webinara. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na adresu e-pošte: mladi@ampeu.hr.

Prijavite se i saznajte sve tajne uspješne prijave!