Prilagodba stranice
 • Crna slova
 • Bijela slova
 • Zadane boje
 • Manja slova
 • Veća slova
 • Zadana slova
 • Font za disleksiju
 • Zadani Font
en

Virtualni godišnji Tematski sastanak korisnika: Kako uspješno komunicirati svoje Erasmus+ i ESS projekte

Godišnji Tematski sastanak korisnika programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti održat će se 7. lipnja 2022. od 11:00 – 15:20 sati u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU pod nazivom: Kako uspješno komunicirati svoje projekte

Ilustacija djevojke s megafonom
autorica: Maja Bagić

Cilj sastanka je inspirirati i osnažiti sudionike i organizacije za kvalitetnije i efikasnije komuniciranje o projektima financiranima u okviru ova dva programa. Program ovogodišnjega Tematskog sastanka zamišljen je kao putovanje kroz sve ključne faze komunikacijskog puta:

 • O važnosti pomnog planiranja komunikacijskih aktivnosti i raspodjele zadataka upoznat će Vas komunikacijska stručnjakinja Boška Trbojević, dugogodišnja direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću u Coca-Coli HBC Adria.
 • Male tajne digitalnog marketinga na društvenim mrežama otkrit će vam stručnjakinja iz agencije Media val, Tea Tolić. Kroz jednosatnu radionicu pokazat će Vam kako kreirati ciljani i atraktivan sadržaj, kako pratiti rezultate svojih digitalnih aktivnosti te kako putem društvenih mreža povećati promet na projektnoj mrežnoj stranici i dugoročno se povezati s ciljnom publikom.
 • Kroz intervju s iskusnom televizijskom novinarkom Ivanom Dragičević s N1 televizije doznat ćete medijsku perspektivu kad je u pitanju javno komuniciranje EU projekata.  
 • Iskustva i korisne savjete iz prve ruke prenijet će Vam uspješni korisnici programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti. Dan Špicer, poslovni direktor Saveza izviđača Hrvatske koji je svojim zelenim projektima pridobio simpatije i medija i široke javnosti. Tome u prilog govori i prestižna nagrada Europskog parlamenta - Europski građanin za kampanju Boranka. Izvanredni profesor dr. sc. Sven Maričić sa Sveučilišta Juraja Dobrile u Puli predstavit će svoje iskustvo provođenja Erasmus+ projekta usmjerenog na uvođenje novih tehnologija (CAD modeliranje, 3D printanje i virtualna realnost) u strukovno obrazovanje. U okviru projekta je nastao i 3D model pulske arene koji je zbog inkluzivnog karaktera odnosno primjene modela za slabovidne i slijepe osobe osvojio dvije inovatorske nagrade na međunarodnim natjecanjima.

Sudionici će nakon sastanka biti informirani i inspirirani kako na različite načine doprinijeti uspješnijoj komunikaciji prioritetima i projektima u okviru programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti. Tijekom samog događanja sudionicima će biti podijeljeni korisni priručnici i materijali na temu uspješnog komuniciranja projekata financiranih sredstvima Europske unije.

Agencija za mobilnost i programe EU poziva korisnike da se pridruže događanju radi sinergijskog djelovanja u kontinuiranoj promociji programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti te zajedničkom radu na stvaranju uključivije, održivije, digitalno pismenije i aktivnije europske generacije.

Za potrebe događanja korisnici su pozvani ispuniti kratku anketu na POVEZNICI.

Pogledajte program ovogodišnjeg Tematskog sastanka