Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinningovoj mobilnosti

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva odgojno-obrazovne djelatnike iz Republike Hrvatske koji su registrirani korisnici portala eTwinning i zaposleni su u predškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama u Republici Hrvatskoj na prijavu za sudjelovanje na međunarodnom eTwinning seminaru „Getting the skills for virtual collaboration in kindergarden“. Seminar će se održati od 10. do 12. studenoga 2022. u Bratislavi u Slovačkoj. Tema je seminara suradnja europskih predškolskih ustanova putem eTwinningovih projekata. Na poveznici možete preuzeti Okvirni program rada.

Ovaj je seminar namijenjen odgojiteljima koji su zaposleni u predškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama i koji su članovi eTwinninga. Radni jezik seminara je engleski, a za sudionike iz Republike Hrvatske osigurana su dva mjesta.

Za sudjelovanje na seminaru potrebno se prijaviti do 3. kolovoza 2022. elektroničkim putem popunjavanjem prijavnog obrasca na poveznici: Prijava na eTwinningov seminar u Slovačkoj od 10. do 12. studenoga 2022.

U prijavnom obrascu prijavitelj iskazuje osobnu i profesionalnu motivaciju za sudjelovanje u aktivnosti, a potrebno ju je povezati s odabranom temom usavršavanja. Svi prijavitelji moraju biti članovi portala eTwinning.

Za sve aktivnosti isključivo su prihvatljivi prijavitelji koji nikada nisu sudjelovali u eTwinningovim mobilnostima u inozemstvu. Prijave kandidata koji su sudjelovali u eTwinningovoj mobilnosti u inozemstvu neće biti razmatrane. Iznimno, za pojedinu eTwinningovu mobilnost Agencija može uputiti izravan poziv odgojno-obrazovnim djelatnicima s iskustvom u eTwinning mobilnostima ili drugim odgojno-obrazovnim stručnjacima. Ove se iznimne situacije ponajprije odnose na aktivnosti namijenjene vrlo specifičnim ciljanim skupinama, nagradna usavršavanja za dobitnike COMET nagrada ili na slučajeve nedovoljnog broja prijavitelja. Na pojedinu mobilnost, uz suglasnost ravnatelja koja se zahtijeva u prijavnome obrascu, moguća je prijava samo jedne osobe po ustanovi. Dužnost je svih sudionika po povratku ispuniti i poslati izvješće o provedenoj aktivnosti te diseminirati stečena znanja.

Više informacija dostupno je na poveznici Informacije o postupku odabira sudionika i financiranja aktivnosti.

Poziv na dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinningovoj mobilnosti, rok 3. kolovoza 2022.