Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na događanje: Mogućnosti programa Erasmus+ u obrazovanju odraslih, Kuća Europe Zagreb, 7. prosinca 2023.

Pozivamo vas na događanje na temu mogućnosti financiranja kroz program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih koje će se održati u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine, u Kući Europe (Augusta Cesarca 6) u Zagrebu, od 10:00 do 14:30 sati, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Događaj je namijenjen javnim tijelima koja imaju ulogu u obrazovanju odraslih, kao i organizacijama aktivnim u općem obrazovanju odraslih - ustanovama, udrugama i ostalim organizacijama koje provode formalne i neformalne programe obrazovanja odraslih (ustanovama za obrazovanje odraslih, pučkim otvorenim učilištima, centrima za učenje stranih jezika, centrima za kulturu, knjižnicama, muzejima, kazalištima, udrugama i drugim javnim i privatnim pružateljima usluga nestrukovnog obrazovanja odraslih), a posebno onima koje u svom radu potiču jačanje vještina osoba s manje mogućnosti s naglaskom na organizacije koje nisu sudjelovale u Erasmusu.

Cilj nam je predstaviti praktične detalje o dijelu programa Erasmus+ kojim se financiraju mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva osoblja i polaznika, pobliže objasniti kako se provode i kako vam mogu pomoći u unaprjeđenju rada vaše organizacije, a potom vas inspirirati iskustvima Erasmus+ ambasadora. Tijekom rada u grupama imat ćete priliku dobiti informaciju o tome kako ostvariti vlastitu projektnu ideju.

Gostuju:

dr.sc. Tihomir Žiljak, Hrvatsko andragoško društvo

gđa Ana Majurić, Pučko otvoreno učilište Zagreb

g. Josip Sobin, Ustanova za obrazovanje odraslih Jantar

gđa Daniela Drandić, Međunarodna konfederacija primalja

Pogledajte program rada.

Sudjelovanje je na događanju besplatno.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 30. studenoga 2023. (jedna osoba po organizaciji).

Molimo vas da nas u slučaju nemogućnosti dolaska, a nakon prijave, obavijestite na adresu e-pošte odrasli@ampeu.hr.