Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Sudjelujte na online informativnom danu MSCA Postdoktorskih stipendija

S ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za postdoktorske istraživače, Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju otvorenog natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Postdoktorske stipendije. Online informativni dan MSCA Postoktorskih stipendija održat će se u petak 19. svibnja od 10:00 do 13:15 sati putem Zoom platofrme.

List i mikroorganizmi
Foto: Europska komisija

Na informativnom danu predstaviti će se pravila natječaja Postdoktorskih stipendija, proces evaluacije i korisne savjete za pisanje projektnog prijedloga, EURAXESS alati za razvoj karijere te mogućnosti umrežavanja za postdoktorande i znanstvene organizacije. Kroz kratki okrugli stol, predstaviti ćemo hrvatske istraživače koji su bili uspješni na prošlogodišnjem natječaju.

Dostupan je preliminarni program informativnog dana.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen postdoktorskim istraživačima koji razmišljaju o prijavi MSCA Postdoktorskih stipendija te potencijalnim hrvatskim mentorima i voditeljima istraživačkih timova koji žele ugostiti strane postdoktorande, administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem dostupne poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije, 19. svibnja 2023.)

Prijave su otvorene do 17. svibnja 2023.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.
Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u "dolaznoj pošti" tako i u "neželjenoj pošti" na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@mobilnost.hr.

Veselimo se Vašem dolasku!