Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Dan Europe i Dan eTwinninga obilježavamo eTwinningovom radionicom u povodu Europske godine vještina

U povodu Europske godine vještina, Dan Europe i Dan eTwinninga bit će obilježeni radionicom eTwinninga na kojoj će biti prikazani primjeri jačanja vještina učenika i nastavnika pomoću rada na eTwinningu te predstavljena nova eTwinningova platforma. Radionica će se održati 9. svibnja od 15:00 sati u Kući Europe u Zagrebu.

Fotografija djece koja sjede u učionici i pišu. Jedan dječak drži ruku u zraku. Preko njegove ruke je kržnica u kojoj je ilustracija šake koja drži balon u obliku zvijezde na štapiću.

Radionicu organizira Agencija za mobilnost i programe EU u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Republici Hrvatskoj, a održat će ju dvije iskusne ambasadorice eTwinninga Ana Marketin Sedlar i Daniela Usmiani. Radionica je namijenjena djelatnicima srednjih škola.

Tijekom radionice, ambasadorice će prikazati mogućnosti nove platforme eTwinning, kao i dati primjere jačanja vještina učenika i nastavnika pomoću rada na eTwinningu.

eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus+ namijenjena međunarodnoj suradnji i usavršavanju odgojno-obrazovnih djelatnika od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Ona služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola kroz rad na zajedničkim virtualnim projektima i različite oblike usavršavanja i stjecanja vještina. Stoga će se ova radionica održati u sklopu Festivala vještina u povodu Europske godine vještina.

Prijave za radionicu se zaprimaju najkasnije do 4. svibnja!

Ako želite sudjelovati na radionici, molimo da ispunite prijavni obrazac, te da se registrirate na platformu eTwinning ako već niste njezin korisnik. Na radionicu je potrebno ponijeti vlastito prijenosno računalo, budući da će sudionici aktivno raditi na platformi eTwinning. Broj mjesta je ograničen te će prijave biti moguće do popunjenja raspoloživih mjesta, a najkasnije do 4. svibnja! Prijavljeni sudionici će dobiti potvrdu sudjelovanja putem adrese e-pošte.