Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na online radionicu “Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Doktorske mreže”

U okviru otvorenog natječaja za MSCA Doktorske mreže, Agencija za mobilnost i programe EU organizira jednodnevnu online radionicu pod nazivom „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Doktorske mreže“, koja će se održati u petak 23. rujna 2022. godine, s početkom u 9:30 sati, putem Zoom platforme.

Vizual MSCA koji prikazuje portret Marie Sklodowske-Curie

Radionica je namijenjena znanstvenicima i administrativnom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnog prijedloga, a čije organizacije, u svojstvu koordinatora ili partnera, namjeravaju prijaviti MSCA Doktorske mreže na ovogodišnjem roku.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor Europa, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga.

Putem sljedeće poveznice moguće je izvršiti prijavu na radionicu. Dostupan je program radionice.

Kako bi prisustvovali radionici, potrebno je poslati sažetak projektnog prijedloga (na maksimalno 1 stranici). Sažetke projektnih prijedloga na engleskom jeziku treba dostaviti na sljedeću adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr i ivan.makovec@ampeu.hr.

Rok za prijavu i slanje sažetka projektnih prijedloga je 22. rujna 2022. do 12 sati! Nakon roka, prijavljenim sudionicima dostavit će se poveznica za Zoom platformu.

Prijava će biti potpuna tek po dostavi projektnog sažetka. Mogućnost sudjelovanja na radionici bit će odobrena prijaviteljima prema redoslijedu zaprimanja potpune prijave. Prioritet imaju istraživači i administrativno osoblje koji prijavljuju Marie Skłodowska – Curie Doktorske mreže projekt u 2022. godini.

U slučaju popunjenosti kapaciteta, organizator zadržava pravo odbiti prijavitelje koji ne zadovoljavaju kriterije prisustvovanja radionici (istraživači ili administrativno osoblje koje ne sudjeluje u izradi Marie Skłodowska - Curie projektnog prijedloga), kao i one koji su dostavili nepotpunu prijavu.

Za sve dodatne informacije o radionici, kao i za informacije o otvorenom natječaju MSCA Doktorske mreže, slobodno se obratite MSCA nacionalnim osobama za kontakt na mail sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@ampeu.hr.