Prilagodba stranice
 • Crna slova
 • Bijela slova
 • Zadane boje
 • Manja slova
 • Veća slova
 • Zadana slova
 • Font za disleksiju
 • Zadani Font
en

Dodatne mogućnosti

Erasmusa+

eTwinning

Ako ste zaposleni u školi, vrtiću ili učeničkom domu, svoje prve korake u programu Erasmusu+ možete poduzeti već danas, s mjesta na kojem se upravo nalazite.

Dostupan vam je eTwinning – platforma za međunarodnu suradnju i usavršavanje, jedna od aktivnosti u programu Erasmus+, najveća europska zajednica učitelja i nastavnika.

Ondje možete upoznati stotine tisuća kolega iz brojnih europskih škola, vrtića i učeničkih domova. Zajedno možete osmišljavati i provoditi virtualne projekte, planirati i dopunjavati projekte mobilnosti, usavršavati se, poučavati, diskutirati.

Doznaj više

Eurodesk

Ako imaš između 13 i 30 godina i želiš sudjelovati u aktivnostima Erasmus+ programa ili drugih međunarodnih prilika, ali ne znaš kako krenuti. Kreni od Eurodeska!
Eurodesk je besplatni europski informacijski servis za mlade koji će ti pomoći da pronađeš aktivnost baš za sebe! Doznaj više o Eurodesku i kako ti može pomoći.

Doznaj više

Europass

Nova Europass platforma dostupna je na svim jezicima Europske unije i služi kao potpora građanima kako bi lakše napravili korak dalje u svojem profesionalnom razvoju.

Europass je namijenjen učenicima, studentima, tražiteljima posla, ali i poslodavcima prilikom odabira djelatnika. Idealan alat za poduzeti sljedeći korak u karijeri.

Putem Europass platforme korisnici mogu:

 • izraditi svoj vlastiti Europass profil
 • jednostavno pretraživati različite mogućnosti za učenje ili zaposlenje širom Europe
 • primati personalizirane prijedloge obrazovnih programa ili poslova koji odgovaraju njihovom profilu i interesima
 • izrađivati i uređivati životopise, motivacijska pisma i prijave za posao
 • podijeliti svoj profil s poslodavcima, obrazovnim ustanovama ili karijernim savjetnicima
 • pretraživati informativne članke o obrazovanju, osposobljavanju i volontiranju, planiranju karijere i radu u inozemstvu
Doznaj više

Euroguidance

Dio je europske mreže nacionalnih centara za podršku cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere

Više o ciljevima, aktivnostima i tko može sudjelovati potražite klikom na doznaj više.

Doznaj više

Eurydice

Uz krilaticu Boljim saznanjima do boljih obrazovnih politika, Eurydice mreža nastoji objasniti kako su obrazovni sustavi organizirani u Europi i kako funkcioniraju.

Hrvatska nacionalna jedinica za Eurydice smještena je u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije sa zadaćom pružanja informacija i provedbe analize o hrvatskom obrazovnom sustavu i obrazovnim politikama.

Doznaj više

Youthpass

Youthpass je alat koji služi za prepoznavanje i dokumentiranje ishoda učenja iz područja neformalnog obrazovanja u radu s mladima, a koristi se u projektima financiranim u okviru programa Erasmus+ u području mladih i programa Europske snage solidarnosti.

Doznaj više

Europe goes local

Europe Goes Local - Supporting Youth Work at the Municipal Level je projekt koji predstavlja trogodišnje strateško partnerstvo unutar Erasmus+ programa za mlade s ciljem priznavanja i podizanja kvalitete rada s mladima na lokalnoj razini.

Doznaj više

European Language Label

Priznanje Europske jezične oznake je dostupno svim oblicima obrazovanja i osposobljavanja, bez obzira na dob polaznika ili primijenjenu metodu te se oslanja na poticanje inovativnih pristupa u učenju jezika. Podupiranjem inovativnih projekta na lokalnoj i nacionalnoj razini, ovo priznanje ima svrhu podići standarde učenja jezika u Europi.

Doznaj više

Aktivnosti suradnje i osposobljavanja (TCA)

Aktivnosti suradnje i osposobljavanja (TCA) predstavljaju suradnju između nacionalnih agencija koje provode program Erasmus+. Putem međunarodnih aktivnosti (trening, seminar, studijski posjeti) TCA pruža potporu kvaliteti pripreme i provedbe projekata potencijalnim i postojećim korisnicima programa.

Doznaj više