Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na prijavu za sudjelovanje na nacionalnon informativnom danu MSCA Doktorske mreže

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za doktorske mreže, s ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za organizacije u okviru MSCA konzorcijskih projekata.

Dio vizuala programa Obzor Europa za MSCA

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na online informativni dan MSCA doktorskih mreža, koji će se održati u četvrtak 13. lipnja 2024. od 10:00 do 12:30 sati putem Zoom platforme. Dostupan je preliminarni program informativnog dana.

Cilj informativnog dana je upoznavanje sudionika s novim pravilima natječaja doktorskih mreža te mogućnostima koje se nude hrvatskim sudionicima u okviru MSCA konzorcijskih projekata.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen iskusnim istraživačima, odnosno potencijalnim mentorima, voditeljima projektnih timova, znanstvenim menadžerima uključenima u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora.

U prvom dijelu informativnog dana, nacionalne osobe za kontakt za djelovanja Marie Skłodowska-Curie (MSCA) predstavit će detalje natječaja MSCA doktorskih mreža u 2024. godini. Zatim ćemo imati prezentaciju evaluacijskog procesa u MSCA doktorskim mrežama s naglaskom na iskustva i savjete evaluatorice doc. dr. sc. Ivane Carev s Kemijsko-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu

U drugom dijelu informativnog dana predstavit će nam se uspješni primjer projektne prijave na MSCA doktorske mreže, projekt DANIO-ReCODE. Dr. sc. Damir Baranašić s Instituta Ruđer Bošković predstavit će nam svoja iskustva te izazove u procesu umrežavanja i pisanja projektne prijave. U završnoj prezentaciji bit će predstavljeni alati za umrežavanja za hrvatske znanstvene organizacije te sustav podrške prijaviteljima projekata MSCA programa kao i aktivnosti sustava podrške u 2024. godini.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati Nacionalni informativni dan MSCA Doktorske mreže 2024.)

Prijave su otvorene do 11. lipnja 2024.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima bit će dostavljena nakon zatvaranja registracija.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u "dolaznoj pošti" tako i u "neželjenoj pošti" na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: ivan.makovec@ampeu.hr.

Veselimo se Vašem sudjelovanju!