Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na prijavu za sudjelovanje na radionici u području mladih

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u organizaciji Odjela Erasmus+ u području mladih poziva vas na prijavu za sudjelovanje na radionici „Istražite mogućnosti aktivnosti Mobilnost osoba koje rade s mladima te uspješno napišite i prijavite projekt!“ koja će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2022. u prostorijama Leksikografskog zavoda 'Miroslav Krleža' u Zagrebu.

Grupa mladih od kojih jedan mladić ostalima objašnjava nešto na ekranu računala
Unsplash

Odjel za Erasmus+ u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionicu tijekom koje ćemo vam približiti svu lepezu mogućnosti u okviru aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima putem primjera uspješne prakse te pružiti potporu i savjete za pripremu i prijavu kvalitetnog projektnog prijedloga na sljedećim prijavnim rokovima.

Radionica će biti vezana isključivo uz aktivnost Mobilnosti osoba koje rade s mladima, u okviru programa Erasmus+, Ključne aktivnosti 1 u području mladih, te je namijenjena svim organizacijama koje rade s mladima te osobama koje rade s mladima, a koje žele istražiti mogućnosti koje nudi ova aktivnost te naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Mobilnosti osoba koje rade s mladima.

Radionica će se održati u četvrtak, 15. prosinca 2022. u prostorijama Leksikografskog zavoda 'Miroslav Krleža' u Zagrebu, Frankopanska 26, soba 101, 1. kat s početkom u 9,30 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je do 15 sati.

Kako se prijaviti?

Vaše sudjelovanje možete prijaviti putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na poveznici.

Prijava će biti otvorena do 11. prosinca 2022. godine. Ovisno o broju raspoloživih mjesta, nakon zatvaranja prijava, sudionicima radionice će zajedno s potvrdom za sudjelovanje biti poslan i detaljan raspored radionice.

Sudjelovanje na radionici je besplatno te broj osoba iz pojedine organizacije nije ograničen.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na mladi@ampeu.hr.

Prijavite se i saznajte sve tajne uspješne prijave aktivnosti Mobilnosti osoba koje rade s mladima!