Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Nacionalna konferencija eTwinninga 2023. – Inovativno poučavanje s eTwinningom na Europskoj platformi za školsko obrazovanje

Nacionalna organizacija za potporu eTwinningu, koja djeluje u okviru Agencije za mobilnost i programe Europske unije, organizira godišnju konferenciju eTwinninga koja će se održati 10. studenoga 2023. godine u poslovnom centru Wespa Business & Lounge, Radnička 50 u Zagrebu. Tema ovogodišnje konferencije poklapa se s godišnjom temom eTwinninga: inovativno poučavanje s eTwinningom na Europskoj platformi za školsko obrazovanje.

Fotografija djece koja sjede u školskim klupama, dječak drži čarobni štapić. Ispod njih je naslov: "Nacionalna eTwinningova konferencija 2023."

Tijekom konferencije imat ćete priliku čuti predavanje na temu implementacije inovacija i novih tehnologija u obrazovanju, a i saznati kako eTwinneri u svoj rad ugrađuju brojne druge inicijative, poput inicijative ITE (Initial Teacher Education) – inicijalnog obrazovanja odgojno-obrazovnih djelatnika te mreža i inicijativa Euroguidance i Eurydice.

Niti ova konferencija neće proći bez upoznavanja dobitnika i dodjele priznanja vrijednim koordinatorima projekata u okviru eTwinninga (nagrade COMET, priznanje ITE) te programa Erasmus+ (Europska nagrada za inovativno poučavanje i Europska jezična oznaka).

U drugom dijelu konferencije čekaju vas praktičnija interaktivna predavanja naših ambasadora eTwinninga na različite teme u skladu s prioritetima eTwinninga i Erasmusa+. Odabir predavanja na kojima želite sudjelovati odvijat će se tijekom konferencije u pauzama, uzimanjem odgovarajućeg papirića za željeno predavanje, a do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Nadamo se da će ova konferencija biti izvrsna prilika i za umrežavanje zajednice eTwinninga u Hrvatskoj i na nju pozivamo registrirane, iskusnije eTwinnere i one koji će to tek postati.

Više informacija dostupno je u programu konferencije.

Broj mjesta je ograničen. Za prijavu na konferenciju je potrebno ispuniti prijavni obrazac. Prijave za konferenciju otvorene su do 6. studenoga 2023.

Prijavljeni će dobiti potvrdu sudjelovanja putem e-pošte 7. studenoga 2023., a prijave će se prihvaćati prema kronološkom slijedu, do isteka raspoloživih mjesta.