Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Podijelite fotografiju ili video "zelenog" trenutka s Erasmus+ razmjene i osvojite električni romobil!

Erasmus studentska mreža Hrvatska (ESN Hrvatska) u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe EU organizira nagradni foto/video natječaj #GreenErasmusMoments, čiji je cilj promidžba zelenog prioriteta programa Erasmus+ u okviru studentske mobilnosti. Tri najbolja foto i/ili video studentska ostvarenja bit će nagrađena vrijednim nagradama.

Bijela pozadina na kojoj zelenim slovima piše #GreenErasmusMoments, ispod toga crnim slovima piše Foto/video natječaj te se ispod toga nalaze tri fotografije. na prvoj fotografiji vide se dječje ruke u kojima je žuta biljka. Na drugoj fotografiji je prikazana djevojka koja vozi bicikl kroz prirodu. Na trećoj fotografiji je djevojka koja sjedi za stolom i u ruci drži mobitel.
Foto: Erasmus studentska mreža Hrvatska

Tema ovogodišnjeg natječaja je „zeleni Erasmus+“ budući da je to jedan od četiri glavna prioriteta programa Erasmus+ za razdoblje od 2021. do 2027., stoga u obzir dolaze fotografije ili videa koji dočaravaju situacije “zelenih” aktivnosti i navika tijekom mobilnosti. Natječaj je otvoren od 1.veljače do 31.svibnja 2022.

Autor(ica) prvoplasiranog uratka osvaja električni romobil, drugoplasirani dobiva poklon-bon od 1000 kuna iskoristiv u prodajnim mjestima trgovine Iglu Šport, a trećeplasirani autor(ica) dobiva poklon paket promotivnih materijala Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Sudionici natječaja trebaju na nekom od svojih privatnih profila na društvenim mrežama - Facebook, Instagram i TikTok - do 31. svibnja 2022. do 23:59 objaviti fotografiju ili video iz razdoblja mobilnosti u okviru programa Erasmus+ studija ili stručne prakse. Fotografija/video mora biti javno podijeljen/a, a uz nju/njega navedeni država, mjesto ili grad i datum nastanka fotografije, odnosno videa uz oznake #FotoVideoNatječaj, #GreenErasmusMoments i #ESNcroatia te je potrebno označiti Erasmus studentsku mrežu Hrvatska (Facebook: “Erasmus Student Network Croatia”; Instagram i TikTok: “@esncroatia”) i Agenciju za mobilnost i programe Europske unije (Facebook: “@AgencijaZaMobilnostIProgrameEU”; Instagram: “@ampeu.hr”).

Fotografije i/ili videa ocjenjivat će stručno povjerenstvo prema njihovoj kreativnosti i originalnosti, povezanosti s temom natječaja i kvaliteti sadržaja.

Obilježimo zajedno 35. rođendan Erasmusa+ uz vaše zelene uratke!

Uvjete sudjelovanja doznajte u Pravilima nagradnog foto/video natječaja.