Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar

Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja djelovanja Marie Skłodowska – Curie za Razmjenu osoblja, koji je otvoren 5. listopada 2023. godine.

Svijetla pozadina sa plavim natpisom: "Informativni dan: MSCA Razmjena osoblja i Zajednički istraživački centar (JRC)"

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na Nacionalni informativni dan MSCA Razmjena osoblja i Zajedničkog istraživačkog centra, koji će se održati 19. listopada 2023. putem ZOOM platforme. Informativni dan će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku.

Informativni dan prvenstveno je namijenjen istraživačima i voditeljima projektnih i istraživačkih timova, tehničkom i administrativnom osoblju koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u organizacijama iz akademskog i neakademskog sektora uključujući mala i srednja poduzeća kao i ostalim zainteresiranim dionicima znanstvene zajednice. Cilj je upoznavanje sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za istraživače, voditelje projektnih i istraživačkih timova, tehničko i administrativno osoblje koje pruža potporu aktivnostima istraživanja i inovacija u javnom i privatnom sektoru. Prvi dio informativnog dana posvećen Razmjeni osoblja dodatno je namijenjen neuspješnim prijaviteljima s prethodnog natječaja MSCA Razmjena osoblja projekata (rezervna lista i oni koji su prešli prag).

Uz promociju MSCA Razmjene osoblja, drugi dio informativnog dana bit će posvećen Zajedničkom istraživačkom centru (JRC) te mogućnostima koje se nude hrvatskim znanstvenim organizacijama te istraživačima.

Dostupan je preliminarni program.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati MSCA Razmjena osoblja i JRC 2023).

Prijave na informativni dan otvorene su do utorka 17. listopada 2023. do kraja dana.

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena naknadno, nakon zatvaranja registracija.

Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ''dolaznoj pošti'' tako i u ''neželjenoj'' pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail adresu: sandra.vidovic@ampeu.hr te ivan.makovec@mobilnost.hr.


Veselimo se Vašem dolasku!