Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv za izradu platforme za provedbu aktivnosti Erasmus Mundus

Europska izvršna agencija za obrazovanje i kulturu (EACEA) objavila je poziv na dostavu ponuda za izradu platforme u svrhu podupiranja korisnika uključenih u provedbu aktivnosti Erasmus Mundus. Cilj poziva je izrađivanje potporne strukture odnosno platforme koja će služiti razmjeni informacija i umrežavanju korisnika te podršci konzorcijima i servisima Europske komisije. Rok za dostavu ponuda je 7. studeni 2022. godine.

Mlade drže "zemaljsku kuglu"
Europska komisija

Osim izrade platforme za razmjenu i dijeljenje znanja sukladno pristupu „odozdo prema gore“ (bottom-up) s akademskog, pedagoškog, znanstvenog i administrativnog gledišta, naglasak je i na jačanju budućih struktura za predstavljanje Erasmus Mundus konzorcija. Sudjelovanje u ovom pozivu otvoreno je pod jednakim uvjetima za sve fizičke i pravne osobe kao i za međunarodne organizacije. Otvoren je i svim fizičkim i pravnim osobama sa sjedištem u trećim zemljama koje s Europskom unijom ima poseban ugovor na području javne nabave.

Cilj je identificirati i potaknuti razmjenu dobrih praksi, uspostaviti zajednicu za razmjenu znanja i predstavničku strukturu Erasmus Mundus konzorcija, potaknuti mjerenje utjecaja aktivnosti Erasmus Mundus uz korištenje ostvarenih rezultata.

Rok za dostavu ponuda je 7. studeni 2022. godine. Više informacija pronađite na poveznici.

Pronađite i tekst poziva na dostavu ponuda.

Programe združenih diplomskih studija (Joint Master Degrees - JMD) provode međunarodni konzorciji ustanova visokog obrazovanja i/ili drugi partneri u području izvan ili unutar obrazovanja sa specifičnom stručnošću ili interesom u području studija ili poslovnom domenom obuhvaćenom zajedničkim programom. Cilj združenih diplomskih studija te mjera za pripremu združenih diplomskih studija Erasmus Mundus jest poticanje izvrsnosti i internacionalizacije visokih učilišta putem kvalitetnih i inovativnih studijskih programa koje zajednički provode i međusobno priznaju visoka učilišta u Europi, a studentima u konačnici omogućuju bolju konkurentnost na tržištu rada.