Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Radionica predstavljanja alata Europass za bilježenje vještina dionicima Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira

U sklopu Europske godine vještina Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije i Nacionalnim vijećem za razvoj ljudskih potencijala organizira radionicu Predstavljanje europskih alata Europass za bilježenje vještina dionicima Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira. Radionica će se održati u petak, 17. studenoga 2023. od 10 do 13 sati, u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Fotografija djevojke koja trči preko ilustracije knjiga posloženih na hrpe koje izgledaju kao stepenice.

Cilj radionice je produbiti razumijevanje dionika Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira o povezanim alatima i inicijativama Europske unije poput Europassa. Na radionici će predavači govoriti o aktivnostima Ministarstva znanosti i obrazovanja o digitalizaciji diplome i dopunske isprave o studiju, Europass mobilnosti, predstaviti Europass portal i e-portfolio, Europas prilog svjedodžbi te prikazati kako poslodavci mogu najbolje iskoristiti dostupne alate Europassa. Predavači će biti predstavnici Nacionalnog vijeća za razvoj ljudskih potencijala, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za mobilnost i programe Europske unije te Europass tima Europske komisije.

Radionica se organizira uz potporu darovnica za podršku nacionalnim koordinacijskim točkama za Europski kvalifikacijski okvir te Europass i Euroguidance čiji su korisnici Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za mobilnost i programe Europske Unije, a koje su sufinancirane sredstvima Europske unije.

Radionica je namijenjena poslodavcima, predstavnicima strukovnih škola, ustanova za obrazovanje odraslih i visokih učilišta. Upoznajte se s dnevnim redom radionice.

Prijavni obrazac za sudjelovanje na radionici dostupan je na poveznici.

Budući da je broj sudionika ograničen, prijave se zaprimaju do popunjavanja slobodnih mjesta zaključno sa 7. studenim 2023., nakon čega ćete primiti i konačnu potvrdu prijave.