Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Uvjeti korištenja mrežne stranice

Korištenjem mrežne stranice Agencije za mobilnost i programe Europske unije (dalje u tekstu: AMPEU) na domeni ampeu.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja mrežne stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući Obavijest o obradi osobnih podataka i Politiku korištenja kolačića. AMPEU zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja mrežne stranice bez obveze prethodne najave te ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Mrežna stranica ampeu.hr (dalje u tekstu: mrežna stranica) omogućava pristup javnosti informacijama o javnoj ustanovi i aktivnostima iz njena djelokruga. Sav objavljeni sadržaj informativnog je karaktera kako bi posjetiteljima pružila cjelovite, točne i ažurne informacije. Ako uočite kakve pogreške u objavljenom sadržaju o tome nas obavijestite putem e-pošte urednistvo@ampeu.hr, AMPEU će poduzeti sve potrebne korake da se iste što prije isprave. AMPEU ima pravo objavljivanja, promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja svojih mrežnih stranica te ne odgovara ni za kakve posljedice nastale promjenama sadržaja.

Sadržaj mrežne stranice može se prenositi bez posebne dozvole, uz obvezu navođenja izvora, osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora. Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i multimedijalnog sadržaja koje se nalaze u okviru mrežne stranice. AMPEU polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje objavljene na mrežnim stranicama.

Dopušteno je stavljati poveznicu mrežne stranice AMPEU na druge mrežne stranice.

Korištenjem sadržaja mrežne stranice AMPEU korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem iste te prihvaća koristiti njezin sadržaj isključivo na vlastitu odgovornost.

AMPEU ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja bi korisniku eventualno nastala korištenjem ove mrežne stranice. AMPEU se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja može nastati ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove mrežne stranice od strane korisnika, bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj osobi u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja mrežne stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti AMPEU nema za cilj smanjiti svoju odgovornost za postupanje u skladu sa zakonskim propisima koje je obvezuju.

Također, AMPEU ne može jamčiti za pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovoj mrežnoj stranici. Informacije na ovoj mrežnoj stranici mogu sadržavati poveznice na mrežne stranice koje su izvan nadzora AMPEU, za čiji sadržaj i raspoloživost AMPEU ne odgovara.

AMPEU nastoji održavati sve funkcionalnosti mrežne stranice, ali ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost mrežne stranice, niti za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

AMPEU poduzima sve kako bi se što više smanjile smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovoj mrežnoj stranici nalaze u datotekama ili da su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne može se jamčiti da usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. AMPEU ne odgovara za otežani prijenos podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako uočite kakve tehničke poteškoće i o tome nas obavijestite preko e-pošte urednistvo@ampeu.hr, poduzet ćemo sve potrebne korake da iste što prije otklonimo.

Kako bi posjet ovoj mrežnoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova mrežna stranica sprema na računalo korisnika određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići). Doznajte više o politici korištenja kolačića na ovom mrežnom mjestu.