Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Radionica Erasmus+ projekti mobilnosti u području obrazovanja odraslih

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na sudjelovanje na radionici o Erasmus+ projektima mobilnosti u organizacijama za obrazovanje odraslih koja će se održati 17. siječnja 2023. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Muškarac srednjih godina pod povećalom s olovkom u ruci prati nastavu
@European Comission

Radionica je namijenjena ustanovama/organizacijama aktivnima u području nestrukovnog obrazovanja odraslih (ustanove za obrazovanje odraslih, centri za kulturu, muzeji, knjižnice i sl.).

Upoznat ćemo vas s programskim pravilima, načinom prijave i prijavnim obrascem, detaljima projektne prijave, primjerima provedenih projekata i dostupnom podrškom AMPEU-a.

Čeka vas praktični rad na projektnoj prijavi, a program rada možete pronaći na poveznici.

Praktične informacije i upute za prijavu na radionicu:

Predviđeno je ukupno trajanje 5 sati, uz stanku za kavu i ručak o trošku organizatora.

Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje.

Broj sudionika je ograničen. U slučaju većeg broja prijava zadržavamo pravo selekcije relevantnih sudionika. Prednost će imati prijavitelji koji dosad nisu sudjelovali u Programu, a koji planiraju prijaviti projekt mobilnosti na natječajnom roku 23.2.2023. godine te su počeli ispunjavati projektnu prijavu putem online prijavnog obrasca (KA122-ADU – oznaka obrasca za projekt mobilnosti u području obrazovanja odraslih).

Napominjemo da je riječ o početnoj radionici za neiskusne i manje iskusne prijavitelje. Cilj radionice je predstaviti praktične detalje o dijelu Programa kojim se podupiru mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva, pobliže objasniti kako se provode i kako vam mogu pomoći u unapređenju rada ustanove ili organizacije te raditi na pisanju i osmišljavanju novih projektnih prijedloga za Natječaj 2023. Predstavljanje se održava u suradnji s našim Erasmus+ ambasadorima i Ambasadorom za uključivanje i raznolikost programa Erasmus+ koji će s vama podijeliti svoja praktična iskustva rada na projektima i u području obrazovanja odraslih.

Sudjelovanje prijavite najkasnije do 12. siječnja 2023. g. do 12 sati na poveznici u nastavku. Potvrdu o prihvaćenoj ili odbijenoj prijavi dobit ćete putem e-maila nakon zaprimanja prijava.

Želim sudjelovati na radionici!

Prijavni obrazac dostupan je na poveznici.