Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Poziv na dostavu prijava za sudjelovanje na eTwinningovoj mobilnosti na Malti, rok 20. veljače 2023.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva odgojno-obrazovne djelatnike iz Republike Hrvatske koji su registrirani korisnici portala eTwinning te su ravnatelji strukovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj na prijavu za sudjelovanje na međunarodnom eTwinning seminaru „Being Creative in eTwinning through Innovation and Education”. Seminar će se održati od 20. do 22. travnja 2023. na Malti. Tema je seminara Obrazovanje i inovacije.

Medina, drevni grad na brežuljku
Unsplash

Ovaj je seminar namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima početnicima i srednje iskusnima u eTwinningu. Radni jezik seminara je engleski, a za sudionike iz Republike Hrvatske osigurana su dva mjesta.

Za sudjelovanje na seminaru potrebno se prijaviti do 20. veljače 2023. elektroničkim putem popunjavanjem prijavnog obrasca koji je, zajedno s okvirnim programom rada te informacijama o postupku odabira sudionika i financiranja aktivnosti, dostupan na mrežnim stranicama eTwinninga i Agencije za mobilnost i programe EU.

U prijavnom obrascu prijavitelj iskazuje osobnu i profesionalnu motivaciju za sudjelovanje u aktivnosti, a potrebno ju je povezati s odabranom temom usavršavanja. Svi prijavitelji moraju biti članovi portala eTwinning.

Za sve aktivnosti isključivo su prihvatljivi prijavitelji koji nikada nisu sudjelovali u eTwinningovim mobilnostima u inozemstvu. Prijave kandidata koji su sudjelovali u eTwinningovoj mobilnosti u inozemstvu neće biti razmatrane. Iznimno, za pojedinu eTwinningovu mobilnost Agencija može uputiti izravan poziv odgojno-obrazovnim djelatnicima s iskustvom u eTwinning mobilnostima ili drugim odgojno-obrazovnim stručnjacima. Ove se iznimne situacije ponajprije odnose na aktivnosti namijenjene vrlo specifičnim ciljanim skupinama, nagradna usavršavanja za dobitnike COMET nagrada ili na slučajeve nedovoljnog broja prijavitelja. Na pojedinu mobilnost, uz suglasnost ravnatelja koja se zahtijeva u prijavnome obrascu, moguća je prijava samo jedne osobe po ustanovi. Dužnost je svih sudionika po povratku ispuniti i poslati izvješće o provedenoj aktivnosti te diseminirati stečena znanja.