Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Ne propustite webinar „Aktivnost uključivanja u okviru inicijative DiscoverEU - novost u području mladih"

Pozivamo Vas na webinar Odjela za Erasmus+ u području mladih Agencije za mobilnost i programe EU pod nazivom „ Aktivnost uključivanja u okviru inicijative DiscoverEU - novost u području mladih“. Webinar će se održati u četvrtak 2. lipnja 2022., online putem ZOOM platforme, s početkom u 10 sati. Predviđeno vrijeme trajanja webinara je 2 sata.

Mlada djevojka grli stablo
@Europska Unija

Webinar će biti vezan isključivo uz Aktivnost uključivanja u okviru inicijative DiscoverEU u programu Erasmus+, Ključnoj aktivnosti 1 u području mladih, te je namijenjen *organizacijama mladih i organizacijama koje rade s mladima. Upoznajte se s formalnim kriterijima i ciljevima aktivnosti te saznajte kako napisati i prijaviti kvalitetan projektni prijedlog na sljedećim prijavnim rokovima. Vaše sudjelovanje možete prijaviti putem poveznice do 31. svibnja 2022. godine. Sudionici će uz potvrdu sudjelovanja dobiti i poveznicu na ZOOM platformu.

Pitate se što je DiscoverEU?

Inicijativa koja osamnaestogodišnjacima nudi priliku za kratkotrajno putovanje vlakom po Europi. Od 2022. godine DiscoverEU postao je dio Erasmus+ programa čime je u područje mladih ušla nova aktivnost namijenjena mladima od 18 godina i organizacijama koje rade s njima.

Mogućnost prijava na natječajni rok u listopadu

Prijave za Aktivnost uključivanja u okviru inicijative DiscoverEU na 1. natječajnom roku 4. listopada mogu podnijeti: neprofitne organizacije, udruge, nevladine organizacije, europske nevladine organizacije za mlade, javna tijela na lokalnoj, regionalnoj ili nacionalnoj razini, socijalna poduzeća, tijela koja ostvaruju dobit i koja su aktivna u području korporativne socijalne odgovornosti.

Progam webinara o inicijativi DiscoverEU

Raspored DEUIA webinar pdf

.pdf, 156,7 KB, 25. 5. 2022.