Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Na događanju „U potrazi za uključivanjem“ proširite vidike o inkluzivnom prioritetu i 10 godina članstva u EU

Agencija za mobilnost i programe Europske unije i Ministarstvo znanosti i obrazovanja pozivaju vas na događanje „U potrazi za uključivanjem“ koje će se održati 16. svibnja 2023. u Mozaik event centru u Zagrebu. U središtu događanja bit će razmjena informacija i dobre prakse o inkluziji kao alatu socijalnog uključivanja osoba s manje mogućnosti u programe Erasmus+ i Europske snage solidarnosti te pregled najvažnijih postignuća hrvatskog sudjelovanja u tim programima tijekom 10 godina članstva u Uniji.

Vizual U potrazi za uključivanjem

Središnji dio programa je Sajam uključivanja i raznolikosti kroz koji će biti predstavljeni inspirativni inkluzivni projekti hrvatskih korisnika programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti kako bi svim zainteresiranima za ovu temu približili perspektivu osoba s manje mogućnosti i važnosti stvaranja inkluzivnog društvenog okruženja.

Sudjelovanjem u događanju sudionici će kroz različite radionice proširiti spoznaje o osobama s manje mogućnosti i njihovim potrebama u kontekstu njihova uključivanja u projekte Europske unije. Također, sudionici će dobiti konkretne informacije o tome na koje sve načine programi Erasmus+ i Europske snage solidarnosti potiču i promiču uključivanje osoba s manje mogućnosti u projektne aktivnosti, naročito u iskustvo mobilnosti.

Više informacija o rasporedu planiranih aktivnosti potražite u Programu, a svoje sudjelovanje registrirajte putem prijavnog obrasca. Prijave su otvorene do 24. travnja 2023., a broj mjesta ograničen, stoga vam savjetujemo da se što prije prijavite. Svi prijavljeni sudionici nakon 25. travnja će zaprimiti obavijest o sudjelovanju na događanju na adresu e-pošte koji su naveli u registracijskom obrascu.

Za sva dodatna pitanja obratite nam se na e-adresu: pr@ampeu.hr

Veselimo se vašem dolasku!