Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Prijavite se na prvu međunarodnu konferenciju Euroguidance mreže

Euroguidance mreža poziva vas da se pridružite prvoj međunarodnoj konferenciji pod nazivom “Meeting the Future Today: Capacity Building for the European Guidance Community”, koja će se održati 30. studenoga 2022. online, hibridno i fizički u Pragu. Konferencija je namijenjena stručnjacima u području profesionalnog usmjeravanja, koji će imati priliku zajednički se osvrnuti na brojne europske alate i prakse, s ciljem izgradnje vještina budućnosti.

Djevojka čita brošuru
Euroguidance Network

Proslava 30. obljetnice Euroguidance mreže

„Ova je konferencija odlična prilika za proslavu 30. godišnjice Euroguidance mreže, na kojoj ćemo okupiti praktičare iz cijelog svijeta. Konferencija će istaknuti dobre prakse i informirati sudionike o brojnim besplatno dostupnim uslugama i alatima koje Euroguidance nudi. Radujemo se što ćemo ugostiti velik broj stručnjaka koji će se osvrnuti na načine na koje europska partnerstva u cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju mogu podržati razvoj stručnih kompetencija praktičara u profesionalnom usmjeravanju”, kaže Eva Baloch-Kaloianov, predstavnica Euroguidance mreže.

Sudionici će na konferenciji imati priliku iskusiti brojne prilike za učenje i umrežavanje u online i hibridnom obliku, kao i na fizičkom događanju u Pragu. Sudionici će imati priliku upoznati se s aktualnim temama i projektima iz različitih zemalja, slušati prezentacije i panel rasprave te sudjelovati na radionicama i poster sesijama.

Pogledajte program konferencije.

Prilika za umrežavanje s međunarodnim kolegama

Anne Kärki (Satakunta University of Applied Sciences, Finska) radi na multinacionalnom Erasmus+ partnerskom projektu usmjerenom na digitalno i inkluzivno profesionalno usmjeravanje, koji će biti predstavljen na konferenciji.

Želimo istaknuti brojne potrebe za podrškom s kojima se susreću praktičari – od potrebe za jednostavnim i lako dostupnim alatima, sve do prilika za stručno usavršavanje i razvoj. Ova konferencija omogućit će šire umrežavanje i diseminaciju rezultata našeg projekta

Anne Kärki Satakunta University of Applied Sciences, Finska

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na konferenciju putem poveznice.
Sudjelovanje na događanju je besplatno, a prijave su otvorene do 21. studenoga 2022.

Pratite nas i na društvenim mrežama i pridružite se raspravi pod #EGConf22.

Upoznajmo budućnost zajedno 30. studenoga!

Više informacija: egconference22@npi.cz; euroguidance@ampeu.hr
Društvene mreže: #EGConf22