Prilagodba stranice
  • Crna slova
  • Bijela slova
  • Zadane boje
  • Manja slova
  • Veća slova
  • Zadana slova
  • Font za disleksiju
  • Zadani Font
en

Radna skupina za strukovno obrazovanje

Grupa mladih ljudi sjedi za okruglim stolom i svi pružaju ruke prema sredini stola.

promovira europske alate za međunarodno učenje, osiguravanje kvalitete i priznavanje ishoda učenja stečenih na mobilnosti

Radna skupina za strukovno obrazovanje

Radna skupina za strukovno obrazovanje sljednik je Radne skupine stručnjaka za Europski kreditni sustav u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju (ECVET) koja je djelovala u razdoblju od 2012. do 2020. godine. U novom programskom razdoblju od 2021. Radne skupine za strukovno obrazovanje zadržale su kontinuitet u promoviranju europskih alata za međunarodno učenje, osiguravanja kvalitete i priznavanja ishoda učenja stečenih na mobilnosti te stavile fokus na teme poput naukovanja i praćenja maturanata nakon završenog školovanja.

Upoznajte članove Radne skupine za strukovno obrazovanje

U novom sastavu od 2023. godine, članovi Radne skupine u Hrvatskoj nastavljaju s pružanjem podrške prijaviteljima i korisnicima Erasmus+ programa u podizanju kvalitete projekata i adresiranju prioriteta postavljenih Erasmus+ programom i europskim politikama te s promocijom ključnih europskih alata i načela u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Kroz različite aktivnosti, radionice i savjetovanja pomažu korisnicima u pripremi dokumentacije za bilježenje i priznavanje ishoda učenja u međunarodnim mobilnostima, osiguravanju kvalitete u međunarodnim mobilnostima, općenito u osiguravanju kvalitete u svim fazama projektnih aktivnosti te ostvarenju dugoročnog učinka Erasmus+ projekata.

Šestero članova Radne skupine za strukovno obrazovanje
Članovi Radne skupine za strukovno obrazovanje

Ključne teme

Ženski i muški ilustrirani likovi koji predstavljaju razmjenu ideja

Korisni materijali

Zeleni krug u kojemu je ilustracija papira s odrađenim zadacima, a u ponožju papira je ilustracija olovke.